Ne mai desparte foarte puțin timp de noul eveniment marca Visually Speaking. Echipa noastră lucrează intens pentru a pune la punct ultimele detalii ale celui mai fresh eveniment care îmbină pasiunea pentru Art Design cu cea pentru Comunicare. 

Te invităm alături de noi pe data de 19 și 26 aprilie 2021, pe Google Meet, începând cu ora 18:00, la „VisionARy: ARTefacts of the future”. Vei avea șansa să descoperi împreună cu specialiștii din sfera creațiilor digitale cele mai creative idei atunci când vine vorba de îmbinarea AR-ului cu Advertisingul. Așadar, conceptul primei ediții este reprezentat de Realitatea Augmentată în sfera publicitară, bazându-se pe experiența user-ului și rezultatul final al procesului creativ. Pentru a ne asigura că nu vor exista întrebări fără răspuns, îi vom avea alături de noi pe Eliana Bogdan- Digital Artist & Visual Communication Strategist, fiind cea care acordă atenție fiecărui detaliu prin culori vibrante și tușe atent finisate, iar pentru a realiza duo-ul perfect, Bogdan Spătaru- Graphic Designer & 3D Generalist va explica ce se află în spatele realizării filtrelor AR. Vei descoperi cât de importantă este comunicarea pentru un brand, precum și posibilitatea utilizării acestor filtre în industria publicitară, astfel încât campaniile realizate să aibă succes.

Și pentru a aplica informațiile dobândite, vei avea ocazia să rezolvi chiar tu un brief de creație realizat de speakerii noștri. Acesta va fi lansat în prima zi a evenimentului, având la dispoziție patru zile pentru a realiza cea mai originală și îndrăzneață lucrare, urmând ca în cea de-a doua zi a evenimentului să fie explicată pe larg modalitatea prin care se executa corect tot procesul creativ. Fiecare lucrare înscrisă în concurs va primi feedback din partea celor doi speakeri, iar, la final, vor fi desemnați cei trei câștigători: locul I, care va primi marele premiu: o tabletă grafică, locul al II-lea: desemnat de echipa de organizare și, nu în ultimul rând, locul al III-lea, care va fi votat de public post eveniment.

La edițiile anterioare Visually Speaking am descoperit diferențele culturale care pot apărea în cadrul producțiilor creative împreună cu Raluca Circo (Art director) și Miruna Dumitrescu (Copywriter). Am călătorit apoi prin timp alături de Paul Cotor (Head of Creatives) și Marius Cioroabă (Copywriter), de la începuturile Publicității până în prezent, iar Sabin Staicu (Associate Creative Director) și Andrei Chiriși (Art Director) ne-au dezvăluit cum reușesc afișele și campaniile publicitare să trezească în noi anumite sentimente. 

VisionARy: ARTefacts of the future” este despre imaginație și idei îndrăznețe, comunicarea vizuală fiind elementul cheie atunci când vine vorba de realizarea unei campanii. Nu rata ocazia de a-ți pune creativitatea la încercare în cadrul unui eveniment plin de culoare, pe data de 19 și 26 Aprilie 2021, unde vei putea primi feedback constructiv de la specialiștii din domeniul artelor vizuale. 

Le mulțumim pentru sprijin partenerilor: IQads, PRwave, ȘTIRI.ONG, 4U Agency și sponsorilor noștri: Ceramic Cafe, Șosetăria.ro, Alexa Paintings, Crama Liliac, Farfuria Ceramic, Caricaturilă, M-print.


Zenaida Țugui | Art&Design Executive | Visually Speaking Organiser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *